Деца са сред пострадалите 17 (или 18) души, а жена е

...
Деца са сред пострадалите 17 (или 18) души, а жена е
Коментари Харесай

Терористичен акт край Тел Авив уби жена и рани 17

Деца са измежду потърпевшите 17 (или 18) души, а жена е убита при офанзива с автомобил, врязал се в минувачи, други са намушкани с нож. Това оповестиха израелските медии.

Нападението е осъществено в Раанана, предградие на Тел Авив. Според The Times of Israel са арестувани двама обвинени на 25 и 44 година, родственици от Хеброн, работили нелегално в Раанана.

Минувачи са блъскани с най-малко три откраднати автомобила, споделят служители на реда, медици и очевидци. Починалата от раните си е жена на 70 години.

В Западния бряг, откъдето са обвинените, насилието ескалира, откакто на 7 октомври стартира война след изненадващото нахлуване на ислямисткото придвижване " Хамас " против Израел с 1200 жертви, най-смъртоносната офанзива в историята на страната. Според здравните управляващи в Газа са убити над 24 хиляди палестинци в хода на израелските бомбардировки и сухопътна операция; израелската войска счита, че включително влизат над 9000 екстремисти и че " Хамас " употребява цивилните като живи щитове. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР